Kitaplar sahiplerine ulaşmaya başladı...

Anadolu Efes’in Türkiye Basketbol Ligi’nin 24. haftasında 29 Mart Pazar günü Banvit ile oynadığı karşılaşmaya bilet yerine kitap getirerek giren ve toplam 3406 kitap ile ihtiyacı olan ilköğretim öğrencilerine büyük destek sağlayan basketbolseverlerin getirdiği kitaplar yerlerine ulaşmaya başladı.

Anadolu Vakfı tarafından kitap ihtiyacı olduğu belirlenen yedi bölgedeki yedi okula tasnif edilip ulaştırılmak üzere kolilere konan kitapların ilk bölümü bugün (8 Nisan Çarşamba) Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Cenk Akyol’un da katılımı ile Çavuşbaşı Ahmet Akça İlköğretim Okulu’na teslim edildi.

Bu anlamlı ziyarete Anadolu Efes Spor Kulübü’nden Cenk Akyol’un yanı sıra Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı, Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı Genel Müdürü Selim Güven katıldı. Kitapların okul yönetimine takdim edilmesi ile birlikte Çavuşbaşı Ahmet Akça İlköğretim Okulu’nun kütüphanesi zenginleşerek öğrenciler için daha büyük bir kaynak haline geldi.

Mutlulukları gözlerinden okunan minikler keyifli bir gün geçirirken, ağabeyleri Cenk Akyol ile fotoğraf çektirerek bu güzel günü ölümsüzleştirdiler.