Kitaplarınızı Getirmeyi Unutmayın...

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi 23. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediye’yi konuk ediyor. 28 Mart 2016, Pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 18:30’da başlayacak ve NTV Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşma için bilet satışı olmayıp, basketbolseverler mücadeleyi “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyası çerçevesinde getireceği kitaplar karşılığında Biletix gişesinden teslim alacağı biletler ile izleyebilecek.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 22. hafta maçında Anadolu Efes Pınar Türk Telekom’u deplasmanda 89-87 mağlup etmiş, İstanbul Büyükşehir Belediye ise Trabzonspor Medical Park’ı 89-74 yenmişti.

Ligde 22. haftanın ardından Anadolu Efes 18 galibiyet ve dört mağlubiyet ile ilk sırada, İstanbul Büyükşehir Belediye ise 7 galibiyet ve 15 mağlubiyet ile 14. sırada yer alıyor.

Anadolu Efes ile İstanbul Büyükşehir Belediye arasında ligin ilk yarısında Cebeci Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Anadolu Efes 94-66 kazanmıştı.

Anadolu Efes, İstanbul Büyükşehir Belediye maçı ile birlikte Türkiye’deki 1380. resmi maçına çıkacak. Takımımız Spor Toto Basketbol Ligi’nde bugüne kadar 1257, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 20, Türkiye Kupası’nda 99, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 1258. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1257 karşılaşmada 975 galibiyet, 279 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,57)

Anadolu Efes İstanbul Büyükşehir Belediye ile bugüne kadar Spor Toto Basketbol Ligi’nde oynadığı üç karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.

Etiketler:
  • İstanbul BŞB
  • Spor Toto Basketbol Ligi