Kitaplarınızı Getirmeyi Unutmayın...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 25. hafta maçında Bahçeşehir Koleji’ni konuk ediyoruz. 7 Nisan 2019, Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 15:15’te başlayacak ve Tivibuspor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşma için bilet satışı olmayıp, basketbolseverler mücadeleyi “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyası çerçevesinde getireceği kitaplar karşılığında Mobilet gişesinden teslim alacağı biletler ile izleyebilecek.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasında Anadolu Efes, Beşiktaş Sompo Japan’ı rakip sahada 95-92 mağlup etmiş, Bahçeşehir Koleji ise Gaziantep Basketbol’a evinde 86-92 yenilmişti. Ligde 24. haftanın ardından Anadolu Efes 19 galibiyet ve üç mağlubiyet ile birinci, Bahçeşehir Koleji ise 11 galibiyet ve 11 mağlubiyet ile altıncı sırada bulunuyor.

Ligin ilk yarısında iki takım arasında Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı takımımız 87-81 kazanmıştı.

Anadolu Efes, Bahçeşehir Koleji maçı ile birlikte Türkiye’deki 1505. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1371, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 22, Türkiye Kupası’nda 108, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1372. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1371 karşılaşmada 1058 galibiyet, 310 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,17)

Anadolu Efes, Bahçeşehir Koleji ile bugüne kadar oynadığı tek karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Bir Kitap da Sen Getir
  • Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi
  • Bahçeşehir Koleji