Kombine kart yenileme dönemi başladı...

Anadolu Efes Spor Kulübü Kombine Kart yenileme dönemi başladı...

Kombine kart sahibi taraftarlarımız 27 Mart 2016, Pazar gününe kadar Biletix Çağrı Merkezi aracılığıyla (0216 556 98 00) kombine kartlarını yenileyebilecekler.

Kombine kartlarını yenileyen taraftarlarımız kendi koltuğunu yeniden satın alma ve koltuk değiştirme döneminde müsait olan farklı koltukları satın alma hakkına sahip olacak.

Gelecek sezon Turkish Airlines Euroleague’de daha fazla sayıda maç ve Avrupa’nın birbirinden güçlü dev takımları ile yapacağımız maçların heyecanı ve Avrupa’nın en iyi liglerinden biri olan Spor Toto Basketbol Ligi’nde onlarca maç heyecanı sizleri bekliyor. Ayrıca kombine kartlarını avantajlı fiyatlar ile yenileyen taraftarlarımızı özel sürprizler de bekliyor.

Kombine kart yenileme dönemi 27 Mart tarihinde sona ererken, kombine kart sahiplerinin yerlerini değiştirme dönemi ise 28 Mart - 5 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Koltuğunu değiştirmek isteyen kombine kart sahiplerinin Bilet@AnadoluEfesSporKulubu.org adresine taleplerini belirten bir mail atmaları gerekmektedir.

7 Nisan 2016, Perşembe günü ise 2016-17 sezonu Kombine Kartları Genel Satışı başlayacak. Detaylı bilgi için: http://www.biletix.com/etkinlik/TB4KO/TURKIYE/tr

Koltuğunu kaybetmemek için kombine kartını bir an önce yenile, yeni sezonda da Anadolu Efes’in yanında ol!

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Kombine Kart