Lider Anadolu Efes'in konuğu Muratbey Uşak...

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi dördüncü hafta maçında Muratbey Uşak’ı konuk ediyor. 30 Ekim 2016, Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19:00’da başlayacak ve NTV Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde geçtiğimiz hafta Best Balıkesir’i deplasmanda 94-77 mağlup eden Anadolu Efes üç galibiyet ile birinci, evinde TED Ankara Kolejliler’i 103-64 mağlup eden Muratbey Uşak ise iki galibiyet ve bir mağlubiyet ile beşinci sırada yer alıyor.

Anadolu Efes, Muratbey Uşak maçı ile birlikte Türkiye’deki 1403. resmi maçına çıkacak. Takımımız Spor Toto Basketbol Ligi’nde bugüne kadar 1279, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 21, Türkiye Kupası’nda 99, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 1280. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1279 karşılaşmada 991 galibiyet, 285 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,48)

Anadolu Efes ile Muratbey Uşak arasında bugüne kadar oynanan altı karşılaşmada takımımız dört kez sahadan galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

İki ekip arasındaki altı karşılaşma da Spor Toto Basketbol Ligi’nde oynanırken, Anadolu Efes rakibi ile İstanbul’da oynadığı üç karşılaşmayı, Uşak’ta oynadığı üç karşılaşmanın birini galibiyet ile noktaladı.

Etiketler:
  • Spor Toto Basketbol Ligi
  • Muratbey Uşak