Milano deplasmanı için son başvuru tarihi 7 Kasım Pazartesi...

Anadolu Efes’in Turkish Airlines Euroleague’in 6. haftasında 10 Kasım Perşembe günü İtalya’nın EA7 Emporio Armani Milan takımı ile deplasmanda yapacağı karşılaşmaya Efes Tur ayrıcalığı ile katılmak için son başvuru tarihi 7 Kasım Pazartesi.

Efes Tur ayrıcalığı ile basketbolseverlerin Turkish Airlines Euroleague’deki yurtdışı deplasman maçlarına gitmelerini kolaylaştıran Anadolu Efes Spor Kulübü,  EA7 Emporio Armani Milan karşılaşmasında da taraftarlarını mutlu edecek. Milano’da 10 Kasım Perşembe günü oynanacak olan EA7 Emporio Armani Milan - Anadolu Efes karşılaşması için maç günü yola çıkacak olan taraftarlar, karşılaşma sonrasında da iki gün Milano Turu yapacaklar.

Tek kişilik tur ücretinin 400 Euro, iki kişilik tur ücretinin ise kişi başı 295 Euro olduğu organizasyon kapsamında basketbolseverler 3 gecelik 3 yıldızlı otel konaklama (10 Kasım giriş - 13 Kasım çıkış), otelde alınacak kahvaltı, spor salonu transferi, zorunlu seyahat sigortası ve Efes Tur rehberlik hizmetlerinden faydalanacaklar. Uçak bileti ücretleri ise bu kampanyaya dahil olmayacak.

10-13 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan tur için 7 Kasım Pazartesi günü saat 15.00’e kadar sürecek olan başvuru sürecinde, Anadolu Efes Fan Club üyelerine öncelik tanınacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Efes Tur işbirliğinde düzenlenecek olan tura katılmak isteyen basketbolseverler, faruk.senturk@efestur.com adresine mail atarak ya da 0538 095 08 05 telefon numarasını arayarak başvurabilirler.

Etiketler:
  • Turkish Airlines Euroleague
  • EA7 Emporio Armani Milan
  • Efes Tur