Olympiacos karşılaşmasının biletleri satışa sunuldu...

Türk basketbolunda ilklerin takımı Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague playoff turunda Olympiacos ile karşılaşacak. Serinin ilk iki maçını Yunanistan’da oynayacak olan Anadolu Efes’in Olympiacos’u 26 Nisan Çarşamba günü ağırlayacağı karşılaşmanın biletleri ise www.tixbox.com.tr üzerinden satışa sunuldu. Final Four yolundaki kritik karşılaşmada Anadolu Efes Kızları ve maskot Çaylak performanslarıyla, Anadolu Efes’in Sesi Mustafa Özben de coşkulu anonslarıyla basketbolseverlere heyecan ve eğlence dolu maç deneyimi sunacaklar.

Turkish Airlines Euroleague’de normal sezonun son 12 maçının 9’unu kazanan ve normal sezonu altıncı sırada bitiren Anadolu Efes, Final Four’a katılmak için normal sezonu üçüncü sırada tamamlayan Olympiacos’un karşısına çıkacak.

Bilet fiyatları 10 TL’den başlıyor...

Serinin ilk iki maçını deplasmanda oynayacak Anadolu Efes’in Olympiacos’u Abdi İpekçi Arena’da 26 Nisan Çarşamba günü ağırlayacağı karşılaşmanın biletleri ise satışa sunuldu.

Basketbolseverler, fiyatları 10 TL ile 190 TL arasında değişen maç biletlerine, www.tixbox.com.tr üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyor. Taraftarların maç biletlerine şimdiye kadar gösterdikleri ilgi ise çok yüksek.

Büyük öneme sahip karşılaşmayı izlemek isteyen basketbolseverlerin, maç biletlerini tükenmeden almaları gerekiyor.

Karşılaşmaya gelerek Anadolu Efes ailesiyle birlikte “Gücünü Ortaya Koy” diyecek olan basketbolseverleri, Anadolu Efes partnerlerinin özel sürprizleri de bekliyor olacak.

Anadolu Efes’in oyuncularının her biri için farklı anonslar kurgulayan Mustafa Özben’in herkesi coşturan anonslarının yanı sıra Anadolu Efes Kızları’nın görkemli performansları ve maskot Çaylak’ın eğlenceli şovları da Abdi İpekçi Arena’da olacak.

Basketbolseverlerin desteğiyle Euroleague’deki 15 iç saha maçının 11’ini kazanan ve evindeki son 8 maçın 7’sinden galibiyetle ayrılan Anadolu Efes, Final Four öncesindeki kritik playoff karşılaşmasına tüm basketbolseverleri davet ediyor.

Serinin dördüncü maça uzaması halinde ise dördüncü maç, 28 Nisan Cuma günü tekrardan Abdi İpekçi Arena’da oynanacak.

Anadolu Efes, Euroleague normal sezonundaki son iç saha maçında, Olympiacos’u 77-69 mağlup etmişti.

Anadolu Efes ile Olympiacos arasındaki eşleşmenin maç programı ise şekilde:

19 Nisan Çarşamba, 21.00: Olympiacos - Anadolu Efes
21 Nisan Cuma, 21.00: Olympiacos - Anadolu Efes
26 Nisan Çarşamba, 19.30: Anadolu Efes - Olympiacos
28 Nisan Cuma, 21.15: Anadolu Efes - Olympiacos (gerekirse)
2 Mayıs: Olympiacos - Anadolu Efes (gerekirse)

Etiketler:
  • olympiacos
  • Turkish Airlines Euroleague
  • TIXBOX