“One Team” Çalışma Grubu Valencia’da toplanıyor...

Beşinci “One Team” Çalışma Grubu 29-30 Eylül tarihlerinde Valencia’da toplanıyor. Toplantıya Anadolu Efes’ten One Team Sorumlusu Handan Kortak ve altyapı antrenörlerimizden Cenk Yıldırım One Team antrenörü olarak katılacak.

Euroleague’in bir sosyal sorumluluk projesi olan “One Team” ile ekonomik yönden yetersiz kalan ailelerin çocuklarına basketbol ile ulaşılması, zihinsel ve fiziksel engelli insanların spor sayesinde paylaşımlarının artması, sokak çocuklarının topluma kazandırılması gibi maddi ve manevi yardıma ihtiyacı olan kişilere ulaşılıyor.

One Team ayrıca Özel Olimpiyatlar sporcularına da destek verirken, basketbolu toplumda sosyal etkileşim aracı olarak ön plana çıkarıyor. Euroleague takımları kendi projeleri çerçevesinde ülkelerinde fiziksel ya da zihinsel engelli çocuklara ulaşarak onları topluma kazandırmayı hedefliyor. 2012 yılında faaliyete geçen One Team organizasyonu ile 5.000’den fazla çocuk basketbol ile tanıştı ve hayata yeni bir pencere açtı.

Bilindiği gibi Anadolu Efes de geçmiş sezonlarda One Team projesi çerçevesinde Özel Olimpiyatlar sporcularını ağırlamış, onlarla basketbol oynamış ve Euroleague maçlarında onların desteklerini arkasına almıştı.

Yeni sezonda ise Anadolu Efes, One Team projesi olarak eğitim merkezli çalışmalarını sezon boyunca hayata geçirecek.

Etiketler:
  • One Team