One Team Projesi’nin Altıncı Çalışmasını Tolga Geçim ve Taraftarlarımızın Katılımıyla TSYD’de Gerçekleştirdik...

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague’in kurumsal sosyal sorumluluk programı One Team kapsamında gerçekleştirdiği proje ile özel sporcuların sosyal gelişimlerine katkıda bulunmaya devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiği projeyle EuroLeague tarafından One Team Altın Ödülü’ne layık görülen ve ülkemize Avrupa’dan bir ödül daha kazandıran Anadolu Efes, ödüllü projenin altıncı hafta çalışmasını ise Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Levent Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Anadolu Efes Spor Kulübü One Team Elçisi Tolga Geçim ve kulüp maskotu Çaylak’ın yanı sıra taraftarların da katıldığı çalışmada özel sporcular keyifli bir gün geçirdiler.

Anadolu Efes, tüm EuroLeague ve EuroCup takımlarını geçerek EuroLeague One Team Altın Ödülü’nü kazandığı One Team projesinin altıncı hafta çalışmasını, projenin destekçisi Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Levent Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

“Bu projenin bir parçası olmak hem benim için hem de sizin için büyük bir şans...”

Çalışmanın başından sonuna kadar özel sporcular ile vakit geçiren Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Tolga Geçim, One Team projesi ile ilgili düşüncelerini ise özel sporculara şu şekilde aktardı:

“Bugün bu çalışmada yer almak benim için çok büyük bir mutluluk kaynağı. Kulübümüzün One Team projesinin parçası olmak, hem benim için hem de sizler için büyük bir şans. Bugünkü eğlenceli çalışmanın ardından katılımcılarımız ile bir araya gelmeye devam edeceğim.

Ayrıca bugünkü çalışmamıza ev sahipliği yapan Türkiye Spor Yazarları Derneği’ne de çok teşekkür ederiz. Kendilerinin destekleri, projemiz için çok önemli.”

Anadolu Efes taraftarları, özel sporculara motivasyon sağladı...

“Motivasyon” temalı çalışmada, Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden yayınlanan kampanyaya katılan en hızlı Fan Club üyeleri de yer aldı.

Özel sporcular ile birlikte vakit geçiren taraftarlar, aynı zamanda onlara motivasyon sağlayarak unutulmaz bir gün yaşamalarını da sağladılar. Ayrıca Anadolu Efes Spor Kulübü’nün sevimli maskotu Çaylak da çalışmada yer alarak özel sporcuların keyfini bir üst seviyeye taşıdı.

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Beylikdüzü Belediyesi’nin uzman eğitmenleri tarafından yönetilen çalışmada, özel sporcular ve taraftarların bir arada yer alabileceği eğlenceli etkinlikler de gerçekleştirildi. Özel sporcular, özellikle Anadolu Efes Spor Kulübü logosunun yer aldığı yap-boz oyunu sırasında çok mutlu dakikalar yaşadılar.

One Team projesinin altıncı haftasına ev sahipliği yapan Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Genel Başkanı Oğuz Tongsir de çalışma öncesinde özel sporcularla tanıştı ve katılımcılar ile bir araya gelmenin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi.

Anadolu Efes Spor Kulübü partnerlerinden Kahve Dünyası da gün boyu yaptığı ikramlar ile One Team çalışmasına lezzet kattı.

Özel sporcular, One Team sertifikalarını başarılı oyuncu Tolga Geçim’den alacaklar...

Toplamda sekiz hafta sürecek One Team projesi kapsamında özel sporcular, One Team katılım sertifikalarını ise Anadolu Efes Spor Kulübü One Team Elçisi Tolga Geçim’den alacaklar. Tolga Geçim, Sertifika Töreni’nin yapılacağı çalışmada bir kez daha özel sporcular ile birlikte eğlenceli etkinliklere katılacak.

Anadolu Efes; Damla Su, McDonald’s, Sportive, Sporx ve Kahve Dünyası’nın katkı verdiği proje ile özel sporcuların hayatlarına dokunmaya ve onların sosyal gelişimlerine fayda sağlamaya önümüzdeki haftalarda da devam edecek.