Onuralp’in 11 sayısı mağlubiyeti önleyemedi...

Sakarya’da devam eden Uluslararası U16 Yıldızlar Turnuvası’nda klasman mücadelesinde Yıldız Milli Takım Karadağ’a 66-62 mağlup oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısını da Yıldız Milli Takım 24-23 geride tamamladı.

Yıldız Milli Takım’da forma giyen Anadolu Efes Yıldız Takımı oyuncularından Onuralp Bitim 11 sayı ile millilerin en skorer oyuncusu olmasına rağmen mağlubiyeti önleyemedi. Diğer milli oyuncularımızdan İsmet Baran Avşar 6 sayı, 7 ribaunt ve 1 asist, Ömercan Engin 4 sayı, Samet Gülek 3 sayı, 3 ribaunt ve 5 asist, Tolga Kaan Birer de 2 sayı, 3 ribaunt ve 1 asist kaydetti.

Yıldız Milli Takım bu sonucun ardından 8 Şubat Cumartesi günü 13.15’te Atatürk Spor Salonu’nda Polonya ile 7.’lik-8.’lik mücadelesi yapacak.

Turnuvada günün bir diğer maçında klasman mücadelesinde Yıldız B Milli Takım Gürcistan’a 79-64 mağlup oldu.

Lütfi Yaman Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısını da Yıldız B Milli Takım 47-26 geride tamamladı.

Yıldız B Milli Takım’da forma giyen altyapı oyuncularımızdan Çağatay Afşar 20 sayı ve 9 ribaunt ile sahanın en skorer oyuncusu olmasına rağmen yenilgiyi önleyemedi. Bir diğer milli oyuncumuz Bora Apak da karşılaşmayı 2 ribaunt ve 1 asist ile tamamladı.

Yıldız Milli Takım klasman mücadelesinde 8 Şubat Cumartesi günü 13.15’te Lütfi Yaman Spor Salonu’nda Bulgaristan ile karşılaşacak.

Etiketler:
  • Altyapı