Oyuncularımız, Kahve Dünyası’nın Çikolata ve Latte Art Atölyelerinde basketbolseverler ile bir araya geldi...

Anadolu Efes oyuncuları, Kahve Dünyası Veliefendi Fabrika Mağazası’nda düzenlenen Çikolata ve Latte Art atölyelerinde mobil uygulama üzerinden 300 puan toplayan 20 basketbolseverle birlikte eğlenceli zaman geçirdi. 15 Ocak Pazar günü düzenlenen atölyelerde oyuncular ve taraftarlar hünerlerini sergilerken, organizasyon sonrasında da Spor Toto All Star heyecanı yaşandı. Anadolu Efes’in başarılı oyuncuları, takım arkadaşları Tyler Honeycutt’ın kazandığı Smaç Yarışması’nı basketbolseverlerle birlikte izlediler.

Anadolu Efes Spor Kulübü, partnerleriyle birlikte gerçekleştirdiği etkinliklerde, basketbolseverlerin hayranı oldukları oyuncularla bir araya gelmesini sağlamaya devam ediyor.

Kulüp partnerlerinden Kahve Dünyası da bu kapsamda Anadolu Efes ailesini 15 Ocak Pazar günü düzenlenen Çikolata ve Latte Art atölyelerinde ağırladı. 

Veliefendi Fabrika Mağazası’nda lezzet ve basketbol günü

İstanbulluların, kahvenin tarihi yolculuğunu yakından deneyimlediği ve Kahve Dünyası ürünlerinin yapılış süreçlerini yerinde gördüğü Veliefendi Fabrika Mağazası’nda lezzet ve basketbol günü yaşandı.

Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden 300 puan kazanan 20 taraftar, Spor Toto All Star organizasyonunda forma giyen Cedi Osman, Thomas Heurtel, Bryant Dunston ve Tyler Honeycutt dışındaki tüm oyuncularla bir araya geldi.

Düzenlenen atölyelerde oyuncularla birlikte çikolata ve latte art yapan taraftarlar, bu etkinliklere katıldıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Anadolu Efes oyuncuları ise keyifli bir Pazar günü yaşadıkları etkinlik sonrasında taraftarlarla birlikte Spor Toto All Star’da forma giyen takım arkadaşlarına destek verdiler.

Basketbolseverler aynı zamanda hayranı oldukları oyuncularla sohbet etme ve merak ettikleri soruları onlara iletme fırsatı da buldular.



Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması App Store ve Google Play Store’da

Anadolu Efes taraftarlarının Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki iç saha maçlarına gelerek puan kazanabildikleri ve kısa süre önce yenilenen Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması, basketbolseverlere çok özel fırsatlar sunuyor.

Kahve Dünyası Çikolata ve Latte Art atölyeleri gibi keyifli etkinliklere katılma imkanı bulan taraftarlar, ayrıca mobil uygulama sayesinde partner markaların indirim ve avantaj dolu kampanyalarından da yararlanabiliyor.

Basketbolseverler, Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması’nı App Store ve Google Play Store üzerinden kolaylıkla indirebiliyor.

Anadolu Efes, basketbolseverlere yönelik keyifli etkinlikler düzenlemeye ve mobil uygulama üzerinden taraftarlarına çok özel fırsatlar sunmaya 2016-2017 sezonu boyunca devam edecek.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Kahve Dünyası