Özerhun: ''Direncimizi kaybetmedik ve kazandık...''

Türkiye Basketbol Ligi’nin 28. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe’yi 84-82 mağlup eden Anadolu Efes’te Genel Direktör Engin Özerhun maç boyunca dirençlerini kaybetmediklerini ve sıralama açısından kritik bir galibiyet elde ettiklerini ifade etti.

Engin Özerhun sözlerini şöyle sürdürdü: “Ligin bitimine kısa bir süre kala takımımızın birinci ve dördüncü sıralar arasında yer alması açısından çok önemli bir karşılaşma idi. Maçın ikinci periyodunda farkı 15 sayıya kadar açmamıza karşın, son derece kaliteli oyunculara sahip rakibimiz karşısında maç başa baş hale geldi. Fakat hiçbir zaman direncimizi kaybetmediğimiz karşılaşmadan galip ayrılmasını bildik. Kalan karşılaşmalarımız da önemli karşılaşmalar. Özellikle Çarşamba günü oynayacağımız Darüşşafaka maçı sıralamadaki kesin yerimizi belirleyecek.

Ülkemizi Euroleague’de temsil eden iki takımın mücadelesi gerçekten Euroleague seviyesinde oldu. Karşılaşmanın hakemleri ise sadece kötü değil kötü niyetlilerdi. Pozisyonları izlemek üzere iki kez televizyona başvurdular. İlkinde pozisyon sonrası hemen televizyon işareti yaparken, ikincisinde ise topun bizde olduğu kararını verdikten sonra televizyona bakalım diye karar değiştirdi. Bu bile bakış açılarının ne olduğunu anlamaya yeter. Umarım dünkü hakemler bir süre dinlendikten sonra maç yönetirler...”

Etiketler:
  • Engin Özerhun
  • TBL
  • Fenerbahçe