Özerhun: ''Hedefimiz sonuna kadar gitmek...''

Türkiye Ligi’nde son haftaya girilirken Telekom ile deplasmanda karşılaşacak olan Anadolu Efes’te Genel Direktör Engin Özerhun değerlendirmelerde bulundu:

“Bu hafta bilindiği gibi Telekom ile deplasmanda karşılaşacağız. Telekom kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Bu sezon -biri Türkiye Kupası Elemeleri’nde olmak üzere- iki kez karşı karşıya geldik ve iki maçta da kaybettik. Onlar play-off’a girme mücadelesi yapıyor, biz de ligi lider bitirmek arzusundayız.

Bu sezon son yılların en kaliteli ligine sahne oluyor. Ligi lider bitirecek takım ve küme düşecek ikinci takım son haftaya girilirken halen belli değil. Ayrıca play-off’lara girebilmek için de beşli averaj söz konusu. Gerçekten çok çetin bir mücadele var bu sezon. Bunda yabancı kuralının da etkisi olduğunun ve dolayısıyla tüm takımların iyi kadrolara sahip olmasının etken olduğunu düşünüyorum. İnanıyorum ki bu çetin yarış gelecek dönemlerde Avrupa arenasında takımlarımızı üst seviyeye taşıyacak.

Bizim hedefimiz son maçımızı da kazanarak play-off’lara en hazır şekilde girebilmek ve play-off’larda sonuna kadar gidip 14. şampiyonluğa ulaşmak...”

Etiketler:
  • Engin Özerhun
  • Telekom
  • TBL