Özerhun: ''Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum...''

Euroleague ilk tur beşinci hafta maçında Real Madrid’i 75-73 mağlup ederek dördüncü galibiyetine imza atan Anadolu Efes’te Genel Direktör Engin Özerhun galibiyeti sonuna kadar hak ettiklerini ifade etti.

Özerhun sözlerini şöyle sürdürdü: “Maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettik. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Tempomuzu aşağıya hiç çekmedik. İyi mücadelemiz bizi galibiyete taşıdı. Tabi çok önemli bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Real Madrid gibi bir devi yenmek çok önemliydi. Son saniye basketiyle gelen galibiyet ayrı bir keyif, bu basket işin tuzu biberi oldu. Hak ettiğimiz galibiyeti son saniyede almamız ayrı bir mutluluk. Cedi çok iyi oynadı. Uzun dönemdir altyapımızda yer alan önemli değerlerimizden biridir. Artık genç oyuncunun ötesinde katkı veriyor. Gün geçtikçe daha iyi olacaktır. Grupta ilk yarı sona erdi. Şimdi üç deplasman maçına çıkacağımız ikinci yarı karşılaşmalarına başlayacağız. Zirvedeyiz. Yine zirvede bitirmek için tüm her şeyimizi ortaya koyacağız.

Altını çizmek istediğim çok önemli bir husus da dün akşam Abdi İpekçi Arena’yı dolduran binlerce taraftarımız. Gerçekten de oyuna gerektiği yerlerde tepki koyan ve bizi hiç durmadan destekleyen taraftarımız bize inanılmaz bir enerji verdi. Galibiyette önemli pay sahibi oldular. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum...”

Etiketler:
  • Engin Özerhun