Özerhun: ''Yorgunluğu hissettik...''

Türkiye Ligi’nin 20. hafta maçında Galatasaray’ı 77-75 mağlup eden Anadolu Efes’te Genel Direktör Engin Özerhun, iki gün önce Euroleague’de oynadıkları maçın yorgunluğunu hissettiklerini ifade etti.

Galatasaray ile çok zorlu bir maç yaptıklarını belirten Özerhun sözlerini şöyle sürdürdü: “Zorlu mücadele oldu ama böyle olacağını tahmin ediyorduk. Çünkü bu maçtan sadece iki gün önce Eurolerague’de Laboral Kutxa ile son derecek kritik ve yorucu bir maç oynadık. Çok kısa bir süre sonrasında ise Galatasaray maçına çıkmak durumunda kaldık. Laboral maçının yorgunluğunu burada hissettik. Baştan sona çekişmeli gecen bir karşılaşma oldu. Heyecanlı bir mücadele oldu. Son bölümde bizi rahatlatabilecek özellikle faul atışlarını kaçırmamız zor anlar yaşamamıza neden oldu. Ama yine de maçtan galip ayrılmayı bildik.

Maçın hakemleri ise bu maça hiç yakışmayacak düzeyde bir performans ortaya koydular. Her iki takımın da aleyhine hatalı düdükler çalarak oyunun kontrolünü kaybettiler. İki Euroleague takımının maçında daha kaliteli bir yönetim gösterilmeliydi...”

Etiketler:
  • Engin Özerhun
  • TBL
  • Galatasaray