Perasovic: “Bu akşam güzel bir galibiyet aldık...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi üçüncü hafta maçında Eskieşhir Basket’i deplasmanda 86-84 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Bu akşam çok iyi bir rakiple oynadık. Bizden daha diri ve dinlenmiş bir ekipti. Bunu da maç içinde gösterdikleri enerjiyle ortaya koydular. Ayrıca 18 hücum ribaundu aldılar. Biz de savunmada onları top kaybı yapmaya zorladık. Maçın içinde yaptığımız iyi savunma ile 18 top kaybı yaptırdık. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi çok zorlu ve güzel bir lig. Tüm maçlar kıran kırana geçiyor. Bu akşam güzel bir galibiyet aldık. Eskişehir Basket’i de gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim.”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Krunoslav Simon ise toplantıda şöyle konuştu: “Bu aksam zorlu bir rakiple oynayacağımızı biliyorduk. Lige hem evinde hem deplasmanda aldıkları galibiyetlerle 2-0 başlayan bir takıma karşı oynadık. Eskişehir Basket çok iyi bir takım. Bu hafta bizim için çok zorlu geçecek. Haftaya bu maçı kazanarak başlamamız bizim için önemliydi...”

Etiketler:
  • Eskişehir Basket
  • Velimir Perasovic