Perasovic: ''Bu zorlu maçta taraftarlarımızın yine büyük desteğini bekliyoruz...''

Turkish Airlines Euroleague 13. hafta maçında 20 Aralık Salı günü Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Turkish Airlines Euroleague’de şu an en formda takımlardan biri ile karşılaşacağız. Zalgiris Kaunas, CSKA Moskova ve Real Madrid’e karşı son çeyreklerde kaybetti. Çok iyi basketbol oynuyorlar. Sert savunma yapıyorlar ve hücumda da çok disiplinliler. Belki de ev sahibi olarak oynayacağımız karşılaşmaların içinde en zorlularından birine çıkıyoruz. Bu zorlu maçta taraftarlarımızın yine büyük desteğini bekliyoruz...”

Takım kaptanımız Doğuş Balbay ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Zalgiris Kaunas takımı hiç hafife alınacak bir takım değil. Çok tehlikeli bir ekip. Zaten bunu da hem evlerinde hem deplasmanlarda oynadıkları maçlarda kanıtladılar. Onlar da Turkish Airlines Euroleague’de üst sıraları zorlamak istiyorlar ve bu maça kesinlikle kazanmak için gelecekler. Biz, evimizde taraftarımızın da desteğiyle yarınki maçımızı kayıpsız geçmek istiyoruz...”

Etiketler:
  • Doğuş Balbay
  • Zalgiris Kaunas
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Velimir Perasovic