Perasovic: “Bugün basketbol konuşulacak bir gün değil...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 10. hafta maçında Pınar Karşıyaka’yı 96-70 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Dün yaşanan olaylar nedeni ile bugün basketbol konuşulacak bir gün değil. Dün gerçekleşen saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet ve ailelerine baş sağlığı diliyorum. Umarım Türkiye’de ve dünyada bu tür olaylar son bulur.”

Anadolu Efes’in kaptanı Doğuş Balbay ise toplantıda şöyle konuştu: “Öncelikle ifade etmek isterim ki böyle bir günde maça konsantre olmak çok zor. Dün yaşanan olaylardan sonra bugün basketbol ile ilgili bir şeyler söylemek doğru olmaz. Tüm şehitlere Allah’tan rahmet ve ailelerine baş sağlığı dilerim. Yaralı vatandaşlarımızın da bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederim. Güzel ülkemizde artık böyle acı olayların olmamasını istiyoruz ama ne yazık ki oluyor. Maç ile ilgili konuşulacak bir şey yok. Bu güzel ülkeyi hep birlikte ayakta tutmamız gerekiyor. Tekrar herkese geçmiş olsun diyorum ve baş sağlığı diliyorum. Umarım güçlü bir şekilde ayakta kalırız...”

 
Etiketler:
  • Doğuş Balbay
  • Pınar Karşıyaka
  • Velimir Perasovic