Perasovic: “Bugünkü maç bu sezon oynadığımız en iyi maçtı...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 15. hafta maçında Beşiktaş Sompo Japan’ı 93-83 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Bugünkü maçın bu sezon oynadığımız en iyi maç olduğunu söyleyebilirim. Çok iyi ve sert bir takıma karşı mücadele ettik. İlk iki çeyrekte çok iyi oynadık. İki takım arasında çok küçük farklar vardı, çünkü rakibimiz de çok iyi oynadı. Euroleague’de kaybettiğimiz son iki maçın sonlarını iyi oynayamadık ama bugün maçın sonunu iyi oynayarak kazanmanın yolunu bulduk. Beşiktaş Sompo Japan gibi çok iyi oynayan bir takıma karşı kazandığımız için mutluyuz.”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Cedi Osman ise toplantıda şöyle konuştu: “Zorlu ve bir o kadar da keyifli bir karşılaşma oldu. Zor bir atmosferden önemli bir galibiyet çıkardık. İlk yarıyı da zirveye ortak olarak tamamladık. Zor bir maç oldu. Beşiktaş Sompo Japan takımının evinde iyi oynadığını biliyorduk ve buna göre hazırlandık. Hücumda iyi bir performans ortaya koyduk, savunmada zaman zaman biraz aksadık ve kolay sayılara izin verdik. İyi bir yüzdeyle 93 sayı atarak kazandık. Bu galibiyet bize büyük moral oldu. Çarşamba günü Euroleague’de Darüşşafaka Doğuş ile çok önemli bir maça çıkacağız. Bu maç bizim için büyük önem taşıyor. O maça en iyi şekilde hazırlanıp, kazanmak istiyoruz...”

 

 
Etiketler:
  • Beşiktaş Sompo Japan
  • Velimir Perasovic