Perasovic: “Çok kötü oynadık ve bu mağlubiyeti hak ettik...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 28. hafta erteleme maçında Fenerbahçe’ye 96-57 mağlup olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Öncelikle taraftarlarımızdan özür dilemek istiyorum. Bugün çok kötü bir oyun sergiledik ve bu ağır mağlubiyeti hak ettik. Bence maç ilk çeyrekte bitti. Bundan sonraki süreç iyi basketbol oynamaya çalışmamızla geçti. Aynı zamanda Fenerbahçe’yi tebrik etmek istiyorum. İyi basketbol oynadılar, çok iyi durumdalar. Olympiacos serisinden sonra konsantrasyonumuz bozuldu. Ama bu, bugünkü oynadığımız oyuna bahane olamaz.”

Anadolu Efes’in kaptanı Doğuş Balbay ise toplantıda şöyle konuştu: “Sezon başından beri en kötü maçımızı oynadık. Bizim için kabul edilebilir bir durum değil bu. Bize yakışmayan bir durum oldu. Biz hep sonuna kadar savaşmaktan bahsediyorduk ama yapamadık. Bizim için bu şekilde kaybetmek utanç verici. Bir an önce önlemler almalıyız. Bir an önce toparlanıp, play off’lara öyle girmeliyiz.”

Etiketler:
  • Doğuş Balbay
  • Fenerbahçe
  • Velimir Perasovic