Perasovic: “Çok önemli bir maçı kazandık...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final üçüncü maçında Beşiktaş Sompo Japan’ı 66-65 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Çok önemli bir maçı kazandık. Kaybedeceğimizin düşünüldüğü anlar oldu ama bir şekilde kazanmanın yolunu bulduk. Maça çok iyi başladık ve 10 sayılık farkı yakaladık. İkinci çeyrekte yaşanan olay sonrasında takım mental olarak düşüşe geçti. Bundan sonra da hücumda sorunlar yaşadık ve basit atışlar kaçırdık. Oyundaki şeklimizi kaybettik. Ama kötü duruma rağmen son saniye basketi ile kazandık. Bence Beşiktaş Sompo Japan ile eşit şansa sahibiz. Aynı zamanda Beşiktaş Sompo Japan’a gösterilen saygının bize de gösterilmesini bekliyoruz...”

Anadolu Efes’in kaptanı Doğuş Balbay ise toplantıda şöyle konuştu: “Beşiktaş Sompo Japan ilk iki maçta saha avantajını çok iyi kullandı. Buraya bu avantajla geldi ama bugün karakter gösterdik ve iyi mücadele ortaya koyduk. Erken pes etmeyeceğimizin sinyalini verdik. Son saniyeye kadar mücadele edip galip geldik. Bir sonraki maçı da kazanıp seriyi eşitlemek ve son maça taşımak istiyoruz...”

Etiketler:
  • Beşiktaş Sompo Japan
  • Velimir Perasovic