Perasovic: ''Hızlı hücumlarını durdurmalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta maçında 24 Şubat Cuma günü İpanya’nın Baskonia Vitoria Gasteiz takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Turkish Airlines Euroleague’de bu haftaki rakibimiz olan Baskonia Vitoria Gasteiz çok yetenekli oyunculardan kurulu bir takım. Ayrıca yüksek skorlara ulaşabilen ve hızlı oynamayı seven bir takım. Onların hızlı hücumlarını mutlaka durdurmalıyız. Bu maçı kazanmak her iki takım açısından da büyük önem taşıyor, bu nedenle çok dikkatli oynamalıyız. Bu maç play-off hedefimiz için çok önemli, taraftarımıza da her zaman olduğu gibi çok ihtiyacımız olacak.”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Derrick Brown ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Her Euroleague maçının olduğu gibi, bu karşılaşma da çok zorlu geçmeye aday. Baskonia Vitoria Gasteiz çok iyi hücum eden bir takım. Biz oyun planımıza sadık kalarak ev sahibi olma avantajımızı kullanmalıyız. Bu müthiş mücadele için taraftarımızı bekliyoruz...”

Etiketler:
  • Derrick Brown
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Velimir Perasovic
  • Baskonia Vitoria Gasteiz