Perasovic: “Hücumda sorun yaşayınca maç zorlaştı...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 29. hafta maçında Galatasaray Odeabank’ı 70-69 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Bizim için çok önemli bir maçtı. Belki rakibimiz için bizim kadar önemli değildi ama çok iyi bir maç çıkardılar, mücadele ettiler ve akıllı oynadılar. Bire bir pozisyonlarda bizi devamlı geçtiler. Bütün maç boyunca hücumda sorun yaşadık rahat sayı bulamadık. Bundan dolayı maç bizim için zorlaştı. Karılaşmanın sonunda kazanmanın yolunu bulduk. Maçı kazandığımız için mutluyuz ama değiştirmemiz gereken bir çok şey var ve play off’lara bu değişiklikleri yaparak girmeliyiz. Çünkü zor maçlar bizi bekliyor...

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Jayson Granger ise toplantıda şöyle konuştu: “Kötü bir maç çıkardık. Belki de sezonun en kötü oyununu oynadık. Ama şansımız yaver gitti ve maçı kazandık. Bu şekilde devam edemeyiz. Bilindiği gibi Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları var önümüzde ve sezon boyunca nasıl oynadıysak öyle oynamamız gerekiyor. Savunmada agresifliğimizi geri kazanmaya çalıştık ve hücumda da oynadığımız basketbolu oynamaya çalıştık ve maçı kazandık.”

Etiketler:
  • Jayson Granger
  • Velimir Perasovic