Perasovic: “İkinci yarıda daha iyi konsantre olduk ve kazanmanın yolunu bulduk...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 14. hafta maçında Galatasaray Odeabank’ı 80-77 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Bugün zorlu bir mücadele oldu. Galatasaray Odeabank ile kısa bir süre içerisinde iki maç yaptıktan sonra bugün üçüncü maçımıza çıktık. Maça 10-0’lık seri ile başladıktan sonra Galatasaray Odeabank buna iyi reaksiyon verdi. Öne geçtiler ve bunu hak ettiler. Bu bölümde iyi ve akıllı oynadılar. İkinci yarıda ise biz daha iyi konsantre olduk, daha iyi oynadık ve sonunda maçı bir şekilde kazanmanın yolunu bulduk. Ribauntlarda savaşmaya gayret ettik ama aslında bugün ribaunt savaşını kaybettik. Rakip takım bizden dokuz ribaunt daha fazla aldı. Bugün en iyi ribaunt alan oyuncularımızdan Tyler Honeycutt sahada değildi ama sahadaki tüm oyuncularımız en iyi şekilde mücadele ettiler. Bugün forma giyen Brandon Paul de iyi bir performans ortaya koydu. Şimdi önümüzde Turkish Airlines Euroleague’de deplasmanda oynayacağımız zorlu Panathinaikos Superfoods maçı var. O maça en iyi şekilde hazırlanmalıyız...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Cedi Osman ise toplantıda şöyle konuştu: “Bu sene Euroelague’in formatından dolayı Galatasaray Odeabank ile çok sık karşılaştık. Bugünkü maç kısa süre içindeki üçüncü maçımızdı. Üç maçı da kazandık ama bu kolay olmadı. Çünkü arka arkaya üç kez kazanmak kolay değil. Bu galibiyet bize büyük moral verdi. Şimdi önümüzde Panathinaikos Superfoods, Barcelona Lassa ve Beşiktaş Sompo Japan maçları var. Bu maçları da en iyi şekilde oynayıp, kazanmaya devam etmek istiyoruz.”

Etiketler:
  • Galatasaray Odeabank
  • Velimir Perasovic