Perasovic: “İyi oyunumuzu ikinci yarıda devam ettiremedik...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 27. hafta erteleme maçında Darüşşafaka Doğuş’a Darüşşafaka Doğuş’a mağlup olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“İki takım için de önemli bir maçtı. Çünkü iki takım da play off'taki en iyi pozisyon için savaşıyor. Özellikle bizim için çok önemliydi çünkü bir önceki maçı Fenerbahçe'ye karşı kaybetmiştik ve sert bir maç bizi bekliyordu. İlk yarıda çok iyi oynadık ve şutlarımızın yüzdesi çok iyiydi. İkinci yarıya ne yazık ki kötü başladık ve yüksek şut yüzdemizi devam ettiremedik. Darüşşafaka Doğuş ikinci yarıda avantajı eline aldı ve her ne kadar savaşmaya devam etsek de maç Darüşşafaka Doğuş’un üstünlüğü ile sonlandı."

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Cedi Osman ise toplantıda şöyle konuştu: “Bugün çok güzel bir karşılaşma oldu. İlk yarıda daha iyi oynadık. Ama ikinci yarıda sadece 28 sayı ürettik. Çok boş atış kaçırdık. Darüşşafaka Doğuş bunu iyi değerlendirerek öne geçti ve galibiyete ulaştı. Bugün Fenerbahçe maçından daha iyi oynadık. Daha iyi oynamamız gerekiyordu. Darüşşafaka Doğuş iyi ve zorlu bir rakip. İyi basketbol oynadığımızı düşünüyorum. Şimdi önümüzde Beşiktaş Sompo Japan ile oynayacağımız bir karşılaşma var. O maçı kazanıp ligde normal sezonu ikinci sırada tamamlamak istiyoruz.”

Etiketler:
  • Cedi Osman
  • Darüşşafaka Doğuş
  • Velimir Perasovic