Perasovic: “İlk işimiz takımın enerjisini yenilemek olacak...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 30. hafta maçında Beşiktaş Sompo Japan’a 91-90 mağlup olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Öncelikle Beşiktaş Sompo Japan'ı tebrik etmek istiyorum, galibiyeti hak ettiler. Maçın sonunda kazanmak için fırsatımız vardı ama bunu değerlendiremedik. Enerjimizin maçta olmadığı çok barizdi ancak bu kadar kısa sürede bu kadar çok maç yaptıktan sonra bunun normal olduğunu düşünüyorum. İlk işimiz takımın enerjisini yenilemek olacak. Tabii ki zorlu bir yol bizi bekliyor, Galatasaray Odeabank zorlu bir rakip. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, finale yükselmeye çalışacağız.”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Can Maxim Mutaf ise toplantıda şöyle konuştu: “Bugün sahada güzel basketbol oldu. İki takım da iyi oynadı, maçın sonunu ise Beşiktaş Sompo Japan iyi oynadı. Son bölümde bir kaç hücum ribaundu verdik. Maçın sonunda kazanma şansımız vardı ama değerlendiremedik. Şimdi en iyi şekilde play off'lara hazırlanmalıyız.”

Etiketler:
  • Beşiktaş Sompo Japan
  • Velimir Perasovic
  • Can Maxim Mutaf