Perasovic: ''Kazanmak için tüm enerjimizi ortaya koymalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta maçında 10 Mart Cuma günü Almanya’nın Brose Bamberg takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bamberg’de oynadığımız ilk maçta bizi 90 sayının üzerinde skor bularak mağlup eden bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Brose Bamberg’in çok yetenekli ve tecrübeli oyuncuları var. Bizim performansımız o maçtan çok daha iyi olmalı. Bu maç bizim için çok önemli ve kazanmak istiyorsak tüm enerjimizi ortaya koymalıyız...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Can Maxim Mutaf ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Euroleague’in sonuna yaklaştıkça her maçın önemi ve her galibiyetin değeri artıyor. Biz de bunun farkındayız. Brose Bamberg iyi basketbol oynayan, sert ve güçlü bir takım. Puan durumunda her ne kadar üst sıralarda olmasalar da kaybettikleri maçların çoğunu son dakikalarda kaybettiler ve sıralamadaki bu durumları bence gerçek güçlerini göstermiyor. Biz de play off yolunda maç kaybetmeden, play off’lara olabilecek en üst sıradan girmek istiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle iyi basketbol oynayarak sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz.

Etiketler:
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Velimir Perasovic
  • Brose Bamberg
  • Can Maxim Mutaf