Perasovic: “Kırılma anlarında oyuncularımız iyi işler yaptı...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 11. hafta maçında Trabzonspor Medical Park’ı deplasmanda 78-77 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Öncelikle oyuncularımı tebrik ederim. Çünkü Almanya deplasmanından sonra buraya geldik. Hazırlanmak için fazla vaktimiz olmadı. Hem saat farkından dolayı hem yorucu bir yolculuktan sonra çok zor bir maç oynadılar ve kazandılar, onları tebrik ediyorum. Zor bir maç olacağını biliyorduk ve iyi bir basketbol oynamadığımızı dürüstçe söyleyebiliriz. Ama kırılma anlarında ve önemli yerlerde iyi işler yaptı oyuncularımız. Her top için savaştılar, mücadele ettiler, iyi defans yapmaya çalıştılar ve sonunda güzel bir galibiyet aldılar...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Cedi Osman ise toplantıda şöyle konuştu: “Her iki takım adına çok keyifli bir karşılaşma oldu. Her ne kadar seyircisiz bir maç olsa da biraz onun da etkisi oldu. Her iki takım için de iyi bir maç oldu. Sonuçta galip gelen biz olduk. Zorlu iki maç öncesi, Zalgiris Kaunas ve Galatasaray Odeabank maçları öncesinde çok iyi moral oldu bizim için. Umarım bundan daha iyi basketbol oynayarak Salı günü Zalgiris Kaunas karşısında galip geliriz ve sonrasında Galatasaray Odeabank maçını da kazanmak istiyoruz. Trabzonspor Medical Park takımını da oyunlarından dolayı tebrik ederim.”

Etiketler:
  • Trabzonspor Medical Park
  • Velimir Perasovic