Perasovic: “Kupayı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız...”

Integral Forex Türkiye Kupası yarı final maçında Pınar Karşıyaka’yı 79-74 mağlup ederek finale yükselen Anadolu Efes’te başantrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Öncelikle Pınar Karşıyaka takımını tebrik ederim. Çok iyi oynadılar. Bugün zorlu bir mücadele oldu. Maçın kontrolü hep elimizdeydi ama maçı hiç koparamadık. Çünkü Pınar Karşıyaka çok iyi bir takım. Bugün de iyi mücadele ettiler. Çok tempolu bir maç oldu ama sonunda kazandık, bu çok önemli. Yarın final maçında Banvit ile karşılaşacağız. Banvit, ligin ilk yarısında bizi yenmişti, burada da Beşiktaş Sompo Japan ve Galatasaray Odeabank’ı mağlup etti. Final tamamen farklı bir maç olacak. Kupayı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Jayson Granger ise toplantıda şöyle konuştu: “Pınar Karşıyaka’yı tebrik ederim. Bugün çok iyi oynadılar. Biz de maçın son dakikasına kadar mücadele ettik. Maçın büyük bölümünde oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Takım olarak iyi bir iş çıkardık ve finale yükseldik...”

Etiketler:
  • Velimir Perasovic