Perasovic: ''Maçın anahtarı bire bir savunmamız olacak...''

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta maçında 16 Mart Perşembe günü İsrail’in Maccabi Fox Tel Aviv takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Turkish Airlines Euroleague’de oynadığımız her maçta olduğu gibi, Maccabi Fox Tel Aviv maçı da zorlu bir mücadeleye sahne olacak. Rakibimiz Euroleague’de ilk yarıdaki görüntüsüne oranla çok değişti. Şimdi çok disiplinli ve hızlı oynuyorlar. Maçın anahtarı bence onların hızlı hücumlarını durdurmak ve bire bir savunmamız olacak.”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Brandon Paul ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Bizim için çok önemli bir maç olacak. Onlar da buraya kazanmak için gelecekler. Maçın önemini bilerek en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Euroleague’de ilk turun bitimine beş maç kaldı, artık her maç çok büyük önem taşıyor. Hiç bir maçı hafife almadan mücadelemizi sürdürmeliyiz. Umarım kalan beş karşılaşmada da en iyi performanslarımızı sergiler, beş maçtan da galibiyet ile ayrılırız.”
 

Etiketler:
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Velimir Perasovic
  • Maccabi Fox Tel Aviv
  • Brandon Paul