Perasovic: “Maçın son bölümünde yapığımız hatalarla rakibimize kazanma şansı tanıdık...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 17. hafta maçında Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’i deplasmanda 74-72 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Öncelikle Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’i tebrik ederim. Çok iyi mücadele ettiler. Biz, maçın son anlarında hatalar yaptık. Karşılaşmanın bitimine 40 saniye kala üç önemli top kaybımız var. Rakibimize kazanması için şans tanımış olduk. Onlar da bu hatalarımızı değerlendirdi. Maçta iyi oynadığımız bölümlerde 16 sayı öne geçtik ama rakibimiz maçın sonuna kadar hiç geri adım atmadı ve kazanmak için mücadele etti. Kazandığımız için mutluyuz, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’i tekrar tebrik ederim.”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Can Maxim Mutaf ise toplantıda şöyle konuştu: “Üç günde iki maç oynadık. Yoğun bir dönemden geçiyoruz. Ama yine de bugün daha iyi oynamamız gerekirdi. Bugün istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. TED Kolej çok iyi mücadele etti. Onları mücadelelerinden dolayı tebrik ederim. Zor bir galibiyet aldık. Şimdi önümüzdeki maçlara hazırlanacağız...”

Etiketler:
  • TED Kolej
  • Velimir Perasovic
  • Can Maxim Mutaf
  • Halk Enerji TED Ankara Kolejliler