Perasovic: ''Maçın son saniyesine kadar seyircimizin desteğine ihtiyacımız var...''

Turkish Airlines Euroleague play off üçüncü maçında 26 Nisan Çarşamba günü Yunanistan’ın Olympiacos takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Olympiacos, deplasmanda da çok iyi basketbol oynayabilen bir ekip. Hem iç sahada hem de deplasmanlarda aynı seviyede basketbol oynuyorlar. Yapabileceklerimizi biliyoruz. Şu an bizim için en önemli maç Abdi İpekçi’de Çarşamba günü oynayacağımız ilk maç. Sadece bu karşılaşmaya konsantre olmalıyız ve iyi işler yapmalıyız. Maçın son saniyesine kadar seyircimizin desteğine ihtiyacımız var...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Can Maxim Mutaf ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Bilindiği gibi Atina’da ikinci maçı kazanarak seride durumu 1-1’e getirdik ve saha avantajını elimize geçirdik. Bu avantajı kaybetmek istemiyoruz. Takım olarak Final Four’da yer almayı çok istiyoruz. Abdi İpekçi’de oynayacağımız bu iki maçın öneminin farkındayız. Umarım seyircimizin müthiş desteği ile beraber seriyi İstanbul’da bitirip hedefimize ulaşırız.”

Etiketler:
  • olympiacos
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Velimir Perasovic
  • Can Maxim Mutaf