Perasovic: “Maçlara bugün başladığımız gibi başlarsak sonunu getirmek daha kolay oluyor...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 16. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediye’yi 106-67 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Maçın başından sonuna kadar işimiz biraz daha kolaydı çünkü rakibimizin önemli üç oyuncusu kadroda değildi. Aynı zamanda ilk çeyrekte farkı 15 sayıya çıkardıktan sonra işler bizim için daha kolay oldu. İlk çeyrekte sert bir oyun sergiledik. Türkiye Ligi’nde her maç çok önemli ve zorlu geçiyor. Maçlara bugün başladığımız gibi başlarsak sonunu getirmek daha kolay oluyor...”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Berk Demir ise toplantıda şöyle konuştu: “Rakibimizin eksik oyuncuları vardı ama biz buna rağmen maça sert başlayıp, kontrolü elimizde tutmak istedik. Mücadelenin başından itibaren baskılı savunmayla rakibimizi top kayıplarına zorladık. Bizim için rahat bir galibiyet oldu. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Umarım Euroleague’de ve Türkiye Ligi’nde kayıp vermeden yolumuza devam ederiz...​”

Etiketler:
  • İstanbul BŞB
  • Velimir Perasovic