Perasovic: “Olympiacos’a elendikten sonra kendimizi bulamadık...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final dördüncü maçında Beşiktaş Sompo Japan’a 91-65 mağlup olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Öncelikle Beşiktaş Sompo Japan’ı tebrik ederim, seride daha iyi olan taraftı. Bu maçla ilgili çok az şey söyleyebilirim. İkinci çeyrekte maç sonuçlandı diyebilirim. Bu çeyrekten sonra sahada gölge gibiydik ve sonrasında Beşiktaş Sompo Japan’ın kazanması kolay oldu. Son bir aydır bu şekilde kötü oynuyoruz. Olympiacos’a elendikten sonra takım kendini bulamadı...”

Anadolu Efes’in kaptanı Doğuş Balbay ise toplantıda şöyle konuştu: “Öncelikle sezonu bu şekilde bitirdiğimiz için gerçekten çok üzgünüm ve bu maçın utanç verici olduğunu düşünüyorum. Ben, takım kaptanı olarak burada sorumluyum ve maalesef üzerimize düşen görevi son maçta yapamadım. Böyle köklü bir kulüp, böyle başarılara imza atan bir kulüp, bu maçı evinde bu şekilde kaybetmemeliydi. Başarılarımıza, yaptığımız iyi işlere nasıl seviniyorsak, bugün de bir o kadar utanıyoruz. Bizi tüm sezon boyunca destekleyen taraftarımızdan çok özür diliyoruz. Çünkü onlar bizden her zaman savaşmamızı ve sahada mücadele etmemizi istiyor. Maalesef bugün sahada görevimizi yapamadık. Beşiktaş Sompo Japan’a da başarılar dilerim.”a

Etiketler:
  • olympiacos