Perasovic: “Önemli olan bugün kazanmamız”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi beşinci hafta maçında Trabzonspor’u deplasmanda 96-89 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ndeki her maç gibi zor bir maçtı. Trabzon’un hücumda çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Caleb Green, maça kolay sayılar bularak başladı, bulduğu 11 sayı ile de etkili oldu, sonrasında bu durum ilk yarı boyunca bize dezavantaj oldu. Ama ikinci yarıda savunma olarak iyiydik. Rakibimizin önemli oyuncularını kontrol altında tutabildik. Aslında maçı uzatmaya kalmadan kazanabilirdik. Ama önemli olan bugün kazanmamız. Oyuncularımı tebrik ediyorum.”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Vladimir Stimac ise toplantıda şöyle konuştu: “Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Maçı kazandığımız için mutluyuz. Bizim için çok önemli bir maçtı. Maç, uzatmaya kalmış olmasına rağmen planımıza bağlı kaldığımıza mutluyum. Bizim için önemli bir maçtı ve şimdi önümüzde bir Euroleague maçı var. Coachumuzu ve takımımızı tebrik ediyorum. Şimdi önümüzdeki maçlarımız için hazırlanacağız, çok fazla konuşmak istemiyoruz, çok daha iyi olmak için çok çalışmalıyız.”

Etiketler:
  • Velimir Perasovic
  • Vladimir Stimac