Perasovic: “Önümüzdeki iki maçı da kazanıp buraya tekrar gelme şansımız var...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final ikinci maçında Beşiktaş Sompo Japan’ı 74-72 mağlup olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Öncelikle Beşiktaş Sompo Japan’i tebrik ederim. Bugün geçen maça göre daha iyi oynadık. Ve maçı kazanmak için şansı da yakaladık. Bence en büyük fark rakibimizin bulduğu serbest atışlardı. Bizim iki katımız kadar serbest atış kullandılar, bu da maçın anahtarı oldu. İkili mücadelelerde bizi çok kolay geçtiler ve bizim sertliğimize izin verilmediğini düşünüyorum. Özellikle teknik faul aldığım anda tam tersi hücum faul olmalıydı. Şu an seride 2-0 gerideyiz. Sahamızda oynanacak olan iki maçı da kazanıp buraya tekrar gelme şansımız var...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Cedi Osman ise toplantıda şöyle konuştu: “Çok zorlu bir mücadele oldu. İlk maça göre çok daha iyi oynadık ve son topa kadar savaştık. Aslında her maç böyle oynamalıyız. Şu an zor durumdayız, 2-0 gerideyiz. Ama biz de Anadolu Efes’iz... Şu an önümüzde iki iç saha maçı var. İkisini de kazanmak istiyoruz. Zorlu olacak tabi, kolay teslim olmayacağız. Buraya tekrar gelip seriyi kazanmak istiyoruz. Önce maç maç ilerleyeceğiz. Cumartesi günkü mücadeleye en iyi şekilde konsantre olacağız...”

Etiketler:
  • Cedi Osman
  • Beşiktaş Sompo Japan
  • Velimir Perasovic