Perasovic: ''Play off için savaşmaya hazırız...''

Turkish Airlines Euroleague 27. hafta maçında 21 Mart Salı günü Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Euroleague’in ilk yarısındaki ilk maçta İstanbul’da bizi zorlanmadan mağlup eden Zalgiris Kaunas ile mücadele edeceğiz. Onlar ile özellikle rakip sahada mücadele etmenin kolay olmadığını biliyoruz. Hem hücumda hem savunmada büyük bir disiplin içinde oynuyorlar ve ribauntlarda çok etkililer. Bizim dört final maçımız kaldı ve play off’lara yükselebilmek için savaşmaya hazırız...”

Anadolu Efes’in kaptanı Doğuş Balbay ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Deplasmanda çok zorlu bir maça çıkacağız. Play off yolunda adım adım ilerlememiz için bu maçı kazanmamız şart. Zalgiris Kaunas kendi seyircisinin önünde oynayacak ve bunun avantajını kullanmak isteyecektir ama biz de ilk maçta onlara karşı yaptığımız hataları tekrarlamadan bu maçı kazanmak istiyoruz. Euroleague’de play off’lara katılabilmek için bizim için çok çok önemli bir maç. Kesinlikle bu deplasmandan galibiyet ile dönmek istiyoruz. Şu an iyi durumdayız ve bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz.”

Etiketler:
  • Doğuş Balbay
  • Zalgiris Kaunas
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Velimir Perasovic