Perasovic: ''Son topa kadar savaşmalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague play off dördüncü maçında 28 Nisan Cuma günü Yunanistan’ın Olympiacos takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Çok önemli bir maç... Seyircilerimizden bir önceki maçta olduğu gibi yine çok büyük bir destek bekliyoruz çünkü çok zorlu bir mücadele olacak. Maçın kilit noktaları olarak ribauntlara ve top kayıplarına çok dikkat etmeli ve çok iyi konsantre olmalıyız. Maçın son topuna kadar savaşmalıyız...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Bryant Dunston ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Zorlu ve çok önemli bir maç. Bir önceki maçta olduğu gibi bu maça da yüksek konsantrasyon ve enerji ile çıkmalıyız. Özellikle defansif anlamda takım olarak savaşarak rakibimizin mücadele gücünü sınırlamalı ve bu şekilde istediğimiz sonuca ulaşmalıyız. Seyircimizin bir önceki maçta oluşturduğu atmosfere yine ihtiyacımız var, hedefimize ulaşmak için bizi maçın son düdüğüne kadar desteklesinler...”

Etiketler:
  • olympiacos
  • Bryant Dunston
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Velimir Perasovic