Perasovic: ''Türkiye’de kazanmak her zaman önemli...''

Spor Toto Basketbol Ligi dördüncü hafta maçında Muratbey Uşak’ı 86-73 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bugün zorlu bir mücadele oldu. Muratbey Uşak iyi bir takım ve bu sezon çok iyi bir performans ortaya koyuyorlar. Biz dört gün üst üste maç oynamanın bize zorluk çıkaracağını biliyorduk. Ama fiziksel zorluklara rağmen kendimizi iyi oynamaya şartladık. Bu yoğun tempo bizi biraz zorladı. Galibiyetten dolayı mutluyum. Türkiye Ligi’nde kazanmak her zaman önemli ama bu maçı kazanmak da bizim için önemliydi...”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Furkan Korkmaz ise toplantıda şöyle konuştu: “Muratbey Uşak’ın ev sahibi olarak oynadığı karşılaşmalara bakınca tehlikeli bir rakip olduğunu görüyorsunuz. Bugün dört oyuncuları oynamadı, bunun farkındaydık. Tam kadro daha da iyi olacaklarının bilincindeyiz. Biz bugün savunmadan bulduğumuz sayılar ile skora gittik. Son çeyrekte skoru altı sayıya kadar indirdiler. Ama sonuçta kazanmasını bildik. Bugün kazanmak önemliydi, umarım galibiyet serimize Panathinaikos önünde de devam ederiz.”

Etiketler:
  • Furkan Korkmaz