Perasovic: “Yarı finale yükselmeyi hak ettik...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-off çeyrek final üçüncü maçında Galatasaray Odeabank’ı 87-76 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün galibiyeti ve yarı finale yükselmeyi hak ettik. Bugün maça sert başladık. Ve maçın başından sonuna kadar iyi oynadık. Bugün maçın kilit noktası bence aldığımız hücum ribauntları idi ve aynı zamanda aldığımız savunma ribauntları sonrasında yaptığımız hızlı hücumlar idi. Galatasaray Odeabank çok iyi bir takım. Bu sezon onlarla yaptığımız yedi maçın altısını kazanmış olmamız daha iyi bir takım olduğumuzu gösteriyor. Bu galibiyeti ve yarı finale yükselmeyi hak ettiğimiz düşünüyorum.”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Bryant Dunston ise toplantıda şöyle konuştu: “Bizim için çok önemli bir maçtı. Karşılaşmaya iyi başladık. Bence tüm sezon boyunca ortaya koyduğumuz enerji bizim için kilit noktasıydı. Bir önceki maçın videosunu izledik ve rakibimize bir çok kolay pozisyon verdiğimizi gördük. O maçta kötü yaptığımız şeyleri bugün telafi ettik. Kendimizi daha da geliştirmeliyiz...”

Etiketler:
  • Galatasaray Odeabank
  • Velimir Perasovic