Play off’ta Olympiacos ile eşleştik...

Turkish Airlines Euroelague’de normal sezonun tamamlanmasının ardından Anadolu Efes’in play off’taki rakibi Olympiacos oldu.

30. haftanın sona ermesinin ardından Anadolu Efes normal sezonu altıncı sırada tamamladı ve ligi üçüncü sırada bitiren Yunan temsilcisi Olympiacos ile eşleşti.

Kazanılmış üç maç üzerinden oynanacak olan Anadolu Efes - Olympiacos play off eşleşmesi programı şöyle:

Olympiacos - Anadolu Efes (19 Nisan Çarşamba - TSİ 21:00)
Olympiacos - Anadolu Efes (21 Nisan Cuma - TSİ 21:00)
Anadolu Efes - Olympiacos (26 Nisan Çarşamba - 19:30)
Anadolu Efes - Olympiacos (28 Nisan Cuma - 21:15) Gerekirse
Olympiacos - Anadolu Efes (2 Mayıs Salı) Gerekirse

İki ekip arasında normal sezonda Atina’da oynanan karşılaşmayı Olympiacos 90-66, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynana karşılaşmayı ise Anadolu Efes 77-69 kazanmıştı.

Olympiacos ile play off'ta ikinci eşleşme...

Anadolu Efes ile Olympiacos, Turkish Airlines Euroleague play off'ta birbirleri ile ikinci kez eşleşti. 2012-13 sezonunda iki ekip yine play off etabında eşleşmiş, Atina'daki ilk iki maç 67-62 ve 71-53'lük skorlar ile Olympiacos lehine sona ermişti. İstanbul'da oynanan üçüncü maçı 82-73 kazanan takımımız seriyi dördüncü maça uzatmış, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ikinci maçı da son saniyede 74-73 kazanan Anadolu Efes seriyi son maça uzatmıştı. Atina'da oynanan serinin beşinci ve son maçını ev sahibi ekip 82-72 kazanmış ve takımımız dörtlü finalin eşiğinden dönmüştü.

Etiketler:
  • olympiacos
  • Turkish Airlines Euroleague