PTT Türkiye Kupası basın toplantısı gerçekleştirildi...

14-18 Şubat tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan PTT Türkiye Kupası basın toplantısı bugün Crowne Plaza otelde yapıldı.

Mustafa Özben'in sunumuyla başlayan basın toplantısında Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı Hidayet Türkoğlu ve PTT  A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Açılış konuşmaları sonrasında ilk olarak 14 Şubat'ta oynanacak 2 maçta sahaya çıkacak dört takımın baş antrenörleri ve oyuncuları sahnede yerlerini alarak, PTT Türkiye Kupası ile ilgili görüşlerini açıkladılar.

14 Şubat'ta 20:00'de Fenerbahçe Doğuş ile çeyrek final mücadelesine çıkacak takımımızın başantrenörü Ergin Ataman görüşlerini şöyle açıkladı: "Öncelikle bu güzel ülkemizde, bizler huzur içerisinde yaşayabilelim diye, bu ülke için canlarını feda eden bütün Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Organizasyonla ilgili olarak da, Türkiye Kupası önemli bir kupa. Avrupa'da bütün ülkelerde bu tip organizasyonlar yapılıyor ve 3 maç sonunda kupayı kazanma şansı yakalanıyor. Kupaya katılan bütün takımlara, antrenörlere ve oyunculara başarılar dilerim. "

Basın toplantısında Ergin Ataman'la birlikte yer alan takım kaptanımız Doğuş Balbay ise "Ben de öncelikle PTT Türkiye Kupası'na katılan bütün oyunculara sakatlık olmadan başarılar diliyorum. Ligin ilk yarısında, bütün takımlar birbirlerini yenebileceklerini gösterdiler. Kıran kırana mücadelenin olacağı sahada, izleyenlere de güzel maçlar izleteceğiz. Umuyorum ki hakeden takımın kazanacağı bir basketbol festivali yaşatırız. "

İkinci gün eşleşmelerinde sahaya çıkacak dört takımın temsilcileri de PTT Türkiye Kupası ile ilgili görüşlerini açıkladıktan sonra, organizasyona katılan tüm takımların temsilcileri hatıra fotoğrafı için davet edildi.

Etiketler:
  • Türkiye Kupası
  • PTT Türkiye Kupası