Rakamlarla Anadolu Efes...

 

Bryant Dunston, Turkish Airlines Euroleague’de bugüne kadar yaptığı 167 blok ile Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında beşinci sırada yer aldı. Listede dördüncü sırada 168 blok ile Maccabi Tel Aviv’den Alex Tyus bulunuyor.

Dunston, ayrıca Euroleague’de forma giydiği son 11 karşılaşmanın 10’unda sahadan en az bir blok yaparak ayrıldı.

Krunoslav Simon, Euroleague’de görev yaptığı son dokuz karşılaşmanın sekizinde sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı.

Vladimir Stimac maç başına 7,16 ribaunt ortalaması ile Euroleague’de en çok ribaundu alan oyuncular arasında birinci, Bryant Dunston da maç başına 6,11 ribaunt ortalaması ile dördüncü sırada bulunuyor. Stimac, ayrıca maç başına 3,37 hücum ribaunt ortalaması ile en çok hücum ribaundu alan oyuncular sıralamasında da birinci sırada yer alıyor.

Bryant Dunston maç başına 1,63 blok ortalaması ile ligde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında birinci durumda yer alıyor.

Anadolu Efes, toplam ribaunt kategorisinde maç başına 34,95 ribaunt ile tüm takımlar arasında altıncı sırada yer alırken, hücum ribaundu sıralamasında ise maç başına 12,53 hücum ribaundu ile üçüncü sırada bulunuyor.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Bryant Dunston
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Krunoslav Simon
  • Vladimir Stimac