Rakamlarla Anadolu Efes...

 

Bryant Dunston, Turkish Airlines Euroleague’de bugüne kadar yaptığı 196 blok ile Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında ikinciliğe yükseldi. Listede ilk sırada ise 249 blok ile Fran Vazquez yer alıyor. Tibor Pleiss ise 146 blok ile aynı sıralamada dokuzuncu durumda bulunuyor. Bu kategoride sekizinci sırada 161 blok ile Victor Khryapa yer alıyor.

Bryant Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 348 hücum ribaundu ile Euroleague tarihinde en çok hücum ribaundu alan oyuncular sıralamasında dokuzunculuğa yükseldi. Listede sekizinci sırada 366 hücum ribaundu ile Jan Vesely bulunuyor.

Shane Larkin, Darüşşafaka Tekfen karşılaşmasında bir ribaund aldığı takdirde Euroleague kariyerindeki 100. ribaundunu almış olacak. Larkin, ayrıca 21 sayı daha kaydetmesi halinde Euroleague kariyerindeki 500. sayısına ulaşacak.

James Anderson 11 sayı daha kaydettiği takdirde Euroleague kariyerindeki 1000. sayısına ulaşacak.

Anadolu Efes, sekizinci hafta itibariyle 168 üç sayılık denemesinde 75 isabet bularak % 44,64 ortalama ile bu kategoride zirvede yer alıyor. Takımımız iki sayılık atışlarda ise 308 denemede 184 isabet bularak % 59,74 ortalama ile ikinci sırada bulunuyor. Ayrıca maç başına 100,88 verimlilik puanı ile üçüncü durumda yer alan takımımız, 19,0 asist ortalaması ile de en çok assist yapan dördüncü takım konumunda. Anadolu Efes, maç başına 3,0 blok ile bu sıralamada ise üçüncü durumda bulunuyor.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Stephane Lasme
  • Bryant Dunston
  • Turkish Airlines Euroleague
  • James Anderson
  • Tibor Pleiss