Rakamlarla Anadolu Efes...

   

Başarılı oyuncumuz Stephane Lasme maç başına 1,15 blok ortalaması ile bu sezon tüm oyuncular arasında 10. sırada yer alırken, Euroleague kariyerinde bugüne kadar yaptığı 152 blok ile Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında ikinci sırada bulunuyor.

Thomas Heurtel Euroleague’de kullandığı son 14 serbest atışı da sayıya çevirdi. Geçtiğimiz hafta CSKA Moskova mücadelesini sekiz asist ile tamamlayan Heurtel, maç başına 5,77 asist ortalaması ile tüm oyuncular arasında en çok asist yapan altıncı isim oldu.

Dario Saric Euroleague’deki son sekiz maçında en az birer top çalma ile sahadan ayrıldı. Saric aynı zamanda maç başına 4,75 savunma ribaundu ile bu kategoride 10. ve 5,83 toplam ribaunt ortalaması ile de en çok ribaunt alan oyuncular kategorisinde 15. sırada yer alıyor.

Cedi Osman Euroleague’deki son altı maçında, Dontaya Draper ise son beş maçında sahadan en az birer top çalma ile ayrıldı.

Maç başına 3,92 asist yapan başarılı oyuncumuz Dontaye Draper bu sıralamada kendine 19. sırada yer buldu. Draper ayrıca maç başına 1.31 top çalma ile bu sıralamada 15. durumda yer alıyor.

Takım sıralamalarında ise Anadolu Efes maç başına 3,54 blok ile tüm takımlara arasında yedinci ve maç başına 6,77 top çalma ile dokuzuncu sırada yer alıyor.

Savunma ribaundu kategorisinde ise takımımız maç başına 26,54 savunma ribaundu ile beşinci, toplam ribaunt kategorisinde ise maç başına 36,15 ribaunt ile 10. durumda bulunuyor.

Etiketler:
  • Cedi Osman
  • Stephane Lasme
  • Dario Saric
  • Dontaye Draper
  • Thomas Heurtel