Rakamlarla Anadolu Efes...

Shane Larkin, görev yaptığı son 12 maçın 11’inde sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı. Başarılı oyuncumuz ayrıca forma giydiği son 12 karşılaşmanın 11’inde çift haneli skorlar üretti. Larkin, yer aldığı son dokuz karşılaşmanın sekizini çift haneli verimlilik puanları üreterek tamamladı.

Vasilije Micic, görev yaptığı son 23 maçın 22’sinde sahadan en az 12 sayı kaydederek ayrıldı. Micic ayrıca forma giydiği son 23 karşılaşmanın 22’sinde sahadan 12 ve daha üzerinde verimlilik puanları üreterek ayrıldı. Micic, ayrıca görev yaptığı son 20 karşılaşmada sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı.

Will Clyburn, oynadığı son 12 maçın 11’inde sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı.

2019-20 sezonunun 11. hafta maçında Bayern Münih'e karşı 49 sayı kaydeden Shane Larkin, Euroleague’de tüm zamanların sayı rekorunu elinde bulunduruyor. Larkin ayrıca bu karşılaşmada 10 üç sayılık isabet bularak, bir maçta atılan en çok üç sayılık basket rekorunu da egale etmişti.

Bryant Dunston, bugüne kadar yaptığı 310 blok ile Turkish Airlines Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında ilk sırada yer alıyor. Aynı sıralamada 203 blok ile Tibor Pleiss altıncı sırada bulunuyor.

Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 1274 ribaunt ile Euroleague’de tüm zamanların en çok ribaunt alan 10. oyuncusu... Aynı sıralamada Tibor Pleiss 1230 ribaunt ile 11. sırada yer alıyor.

Bryant Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 525 hücum ribaundu ile Euroleague tarihinde en çok hücum ribaundu alan oyuncular sıralamasında beşinci sırada yer alıyor. Tibor Pleiss ise bugüne kadar Euroleague’de aldığı 411 hücum ribaundu ile 13. sırada bulunuyor.

Vasilije Micic, Euroleague’de bugüne kadar yaptığı 953 asist ile Euroleague tarihinde en çok asist yapan oyuncular sıralamasında 10. sırada yer alıyor.

Takım kaptanımız Doğuş Balbay’ın Euroleague kariyerindeki 200. asistine ulaşması için bir asiste ihtiyacı var.

Ante Zizic’in Euroleague kariyerindeki 500. ribaunduna ulaşması için 17 ribaunda ihtiyacı var.