Rakamlarla Anadolu Efes...

  

Başarılı oyuncumuz Stephane Lasme maç başına 1,06 blok ortalaması ile bu sezon tüm oyuncular arasında 10. sırada yer alırken, Euroleague kariyerinde bugüne kadar yaptığı 156 blok ile Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında ikinciliğini korudu. Listede ilk sırada ise 234 blok ile Unicaja Malaga’dan Fran Vazquez yer alıyor. Lasme ayrıca 11 sayı daha kaydetmesi halinde Euroleague kariyerindeki 1000. sayısına ulaşacak.

Maç başına 5,61 asist ortalaması bulunan Thomas Heurtel en çok asist yapan oyuncular sıralamasında altıncı durumda yer aldı. Heurtel ayrıca Anadolu Efes forması ile Euroleague’de forma giydiği sekiz karşılaşmada sırası ile 0, 0, 2, 6  9, 10, 17, 17 sayı kaydederek her maç yükselen bir skor grafiği elde etti.

Stratos Perperoglou Euroleague’de forma giydiği son 11 karşılaşmada sahadan en az birer üç sayılık isabet bularak ayrıldı. Matt Janning ise son 13 maçının 12’sinde sahadan birer üç sayılık isabet bularak sahadan ayrıldı.

Takım sıralamalarında ise Anadolu Efes maç başına 3,239 blok ile tüm takımlara arasında sekizinci, 16,78 asist ortalaması ile 10. ve maç başına 6,83 top çalma ile altıncı sırada yer alıyor.

Etiketler:
  • Stratos Perperoglou
  • Stephane Lasme
  • Matt Janning
  • Thomas Heurtel