Rakamlarla Anadolu Efes...

 

Başarılı oyuncumuz Stephane Lasme maç başına 1,00 blok ortalaması ile bu sezon tüm oyuncular arasında yedinci sırada yer alırken, Euroleague kariyerinde bugüne kadar yaptığı 157 blok ile Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında üçüncü sırada yer aldı.

Geçtiğimiz hafta CSKA Moskova deplasmanında dokuz asist yapan Thomas Heurtel maç başına 5,75 asist ortalaması ile en çok asist yapan oyuncular sıralamasında yedinci durumda yer aldı. Fransız oyuncu Anadolu Efes forması ile Euroleague’de oynadığı son altı karşılaşmada sahadan en az birer üç sayılık isabet bularak ayrıldı. Heurtel ayrıca son beş Euroleague maçında çift haneli skor üretirken, yine son beş maçında sahadan en az bir top çalma ile ayrıldı.

Stratos Perperoglou Euroleague’de forma giydiği son 13 karşılaşmanın 12’sinde sahadan en az birer üç sayılık isabet bularak ayrıldı. Perperoglou Euroleague’de kullandığı son dokuz serbest atışı da sayıya çevirdi.

Takım sıralamalarında ise Anadolu Efes maç başına % 35,92’lik üç sayılık atış oranı ile tüm takımlar 10., maç başına 3,25 blok ile arasında sekizinci, 25,65 savunma ribaundu ortalaması ile yedinci ve 6,70 top çalma ile sekizinci sırada yer alıyor.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Stratos Perperoglou
  • Stephane Lasme
  • Thomas Heurtel