Rakamlarla Anadolu Efes...

Vasilije Micic, görev yaptığı son 42 karşılaşmanın 41’inde sahadan en az 10 sayı kaydederek ayrıldı. Micic, ayrıca görev yaptığı son 15 karşılaşmanın 14’ünü en az bir üç sayılık isabet bularak tamamladı.

Shane Larkin, forma giydiği son 13 karşılaşmanın 12’sinde sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı.

Elijah Bryant, Euroleague’de forma giydiği son dokuz maçta çift haneli skorlar üretti. Bryant ayrıca forma giydiği son dokuz karşılaşmanın sekizinde çift haneli verimlilik puanları üretti.

Will Clyburn, görev yaptığı son sekiz karşılaşmayı çift haneli verimlilik puanları üreterek tamamladı. Amerikalı oyuncumuz yine son sekiz karşılaşmayı en az 12 sayı kaydederek tamamlarken, forma giydiği son sekiz karşılaşmanın yedisinde en az bir üç sayılık isabet buldu. Clyburn ayrıca forma giydiği son altı maçın beşinde sahadan en az altı ribaunt alarak ayrıldı. Başarılı oyuncumuz faul çizgisinde kullandığı son 15 serbest atışı da sayıya çevirdi.

Will Clyburn, 31. haftanın ilk gün maçlarının ardından maç başına 19,2 verimlilik puanı ortalaması ile tüm oyuncular arasında üçüncü, Vasilije Micic de 18,1 ortalama ile dördüncü sırada yer alıyor.

Clyburn, 31. haftanın ilk gün maçları sonunda maç başına 17,2 sayı ortalaması ile bu kategoride ikinci, Micic ise 16,5 ortalama ile yedinci durumda bulunuyor.

Will Clyburn, maç başına aldığı 5,9 ribaunt ile 31. haftanın ilk gün maçlarının ardından bu kategoride yedinci sırada bulunuyor.

Maç başına 5,2 asist ortalaması bulunan Vasilije Micic 31. haftanın ilk gün maçları sonunda bu kategoride altıncı sırada yer alıyor.

Maç başına 2,5 üç sayılık isabeti ile oynayan Micic bu kategoride dördüncü, 2,3 isabet ile oynayan Clyburn ise beşinci durumda bulunuyor.

Ante Zizic, maç başına % 70,4 iki sayılık isabet yüzdesi ile bu kategoride sekizinci durumda bulunuyor.

Maç başına % 51,2’lik üç sayılık isabet yüzdesi bulunan Amath M’Baye bu kategoride ikinci sırada bulunuyor. Rodrigue Beaubois ise % 49,5 isabet yüzdesi ile üçüncü sırada yer alıyor.

2019-20 sezonunun 11. hafta maçında Bayern Münih'e karşı 49 sayı kaydeden Shane Larkin, Euroleague’de tüm zamanların sayı rekorunu elinde bulunduruyor. Larkin ayrıca bu karşılaşmada 10 üç sayılık isabet bularak, bir maçta atılan en çok üç sayılık basket rekorunu da egale etmişti.

Bryant Dunston, bugüne kadar yaptığı 322 blok ile Turkish Airlines Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında ikinci sırada yer alıyor. Aynı sıralamada 214 blok ile Tibor Pleiss altıncı sırada bulunuyor.

Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 1350 ribaunt ile Euroleague’de tüm zamanların en çok ribaunt alan dokuzuncu oyuncusu... Aynı sıralamada Tibor Pleiss 1299 ribaunt ile 12. sırada yer alıyor.

Bryant Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 558 hücum ribaundu ile Euroleague tarihinde en çok hücum ribaundu alan oyuncular sıralamasında dördüncü sırada yer alıyor. Tibor Pleiss ise bugüne kadar Euroleague’de aldığı 437 hücum ribaundu ile 12. sırada bulunuyor.

Vasilije Micic, Euroleague’de bugüne kadar yaptığı 1078 asist ile Euroleague tarihinde en çok asist yapan oyuncular sıralamasında dokuzuncu sırada yer alıyor.

Ante Zizic, Euroleague’de oynadığı tüm sezonlarda elde ettiği % 64,4 iki sayılık yüzdesi ile Euroleague’de bu kategoride tüm zamanlar içinde 11. durumda bulunuyor.

Shane Larkin, Euroleague’de bugüne kadar kaydettiği 414 üç sayılık isabet ile Euroleague tarihinde tüm oyuncular içinde 13., Rodrigue Beaubois de 408 üç sayılık isabet ile 15. sırada yer alıyor.

Vasilije Micic’in Euroleague kariyerindeki 3000. sayısına ulaşması için 28 sayıya ihtiyacı var.

Shane Larkin’in Euroleague kariyerindeki 500. ribaunduna ulaşması için 26 ribaunt daha alması gerekiyor.

Rodrigue Beaubois, beş blok daha yaptığı takdirde Euroleague’deki 100. bloğuna ulaşacak. Beaubois’nın Euroleague kariyerindeki 2500. sayısına ulaşması için 17 sayı daha kaydetmesi gerekiyor.

Tibor Pleiss’ın Euroleague kariyerindeki 2500. sayısına ulaşması için 20 sayıya ihtiyacı var. Başarılı oyuncumuzun Euroleague kariyerindeki 100. top çalmasına ulaşması için beş top çalma daha yapması gerekiyor.

Bryant Dunston’ın Euroleague’deki 2500. sayısına ulaşması için 43 sayı daha atması gerekiyor.