Rakamlarla Anadolu Efes...

 

Anadolu Efes Olympiacos karşılaşması ile birlikte Euroleague’deki 100. Top 16 karşılaşmasına çıkacak.

Başarılı oyuncumuz Stephane Lasme maç başına 1,00 blok ortalaması ile bu sezon tüm oyuncular arasında yedinci sırada yer alırken, Euroleague kariyerinde bugüne kadar yaptığı 158 blok ile Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında ikinci sırada bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta Nizhny Novgorod karşılaşmasında dokuz asist yapan Thomas Heurtel maç başına 5,90 asist ortalaması ile en çok asist yapan oyuncular sıralamasında üçüncü durumda bulunuyor.

Heurtel ayrıca Anadolu Efes forması ile Euroleague’de oynadığı son yedi maçın altısında sahadan en az birer üç sayılık isabet bularak ayrıldı.

Başarılı oyuncumuz Milko Bjelica bu sezon Euroleague’de denediği 44 üç sayılık atışın 22’sinde isabet bularak % 50,00 üç sayılık isabet oranı ile bu kategoride birinci sırada yer alıyor.

Milko Bjelica 37 sayı daha kaydettiği takdirde Euroleague kariyerindeki 1000. sayısına ulaşacak.

Takım sıralamalarında ise Anadolu Efes maç başına 3,19 blok ile tüm takımlar arasında onuncu, 25,57 savunma ribaundu ortalaması ile yedinci, % 75,70 serbest atış ortalaması ile dokuzuncu ve 6,52 top çalma ile 11. sırada yer alıyor.

Etiketler:
  • euroleague
  • Anadolu Efes
  • Stephane Lasme
  • Milko Bjelica
  • Thomas Heurtel